Jović iskren: Nemam snage…

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Luka Jović kazao je da i dalje nije potpuno spreman za izazove, ali da napreduje iz dana u dan.

Jović se zimus vratio u Ajntraht, stigavši na pozajmicu iz Real Madrida i već na prvom meču postigao dva gola, a ubrzo je bio strelac još jednog.

Od tada, nije Luka previše igrao, a samo jednom je bio starter i to protiv minhenskog Bajerna, kada se najbolji strelac Ajntrahta Andre Silva našao van sastava zbog povrede.

– Nisam igrao mnogo u poslednje dve godine, morate da prođete dosta toga da biste bili spremni za celu utakmicu. Trudim se da treniram maksimalno koliko mogu, do svojih krajnjih limita. I dalje nisam na nivou na koji sam navikao i iskreno nemam snage da odigram svih 90 minuta, to je istina. Ali trudim se koliko god mogu da iskoristim vreme koje mi se ponudi. Bolje se osećam svakog dana i verujem da sam na pravom putu da se vratim u formu – rekao je Jović za nemački ,,Bild”.

Luka je istakao da je strpljiv i da je svestan situacije u kojoj se nalazi.

– Kada sam došao odmah je bilo jasno da hoću pažljivo da vraćam formu. U stalnom sam kontaktu s trenerom po ovom pitanju. Tim je pokazao da mu odgovara ovaj sistem, zbog toga je jasno zašto se malo toga menja. Verujem da mogu da pronađem svoju ulogu u svemu tome. I dalje nas čeka dosta utakmica. U ovom trenutku sam zadovoljan kako se stvari odvijaju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE