Luka Milivojević završio reprezentativnu karijeru: FSS je uspeo da me otera

Kapiten fudbalera Kristal Palasa Luka Milivojević objavio je za ,,Novosti” kraj svoje reprezentativne karijere.

Nakon što se nije našao na spisku novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, Milivojević je otkrio da je reprezentativna karijera za njega završena.

Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu i što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije, sa svojih 29 godina – istakao je Milivojević.

Kao direktne krivce, Milivojević je naveo čelnike Fudbalskog saveza Srbije, te otkrio da je bilo podmetanja izjava, kao i učestvovanja menadžera u sklapanje spiskova…

Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili: mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti – rekao je Milivojević.

Luka Milivojević je 39 puta nosio dres reprezentacije Srbije i postigao jedan pogodak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČENO: Poznato ko sudi derbi između Zvezde i Partizana

Utakmicu polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana koja je na programu u sredu, sudiće Miloš Milanović. Mladi arbitar...

POVEZANE OBJAVE