PROBAJTE DA NAĐETE VEĆE KVOTE: Bajern 1.75, Juventus 1.90, Milan 2.15, Siti 1.65…

Još jedan fudbalski dan je pred nama. Ove subote očekuje nas pregršt kvalitetnih mečeva, ali pre nego što se detaljnije pozabavimo ponudom imamo iznenađenje – OVDE odmah preuzmite 1.500 DINARA za online i uživo klađenje.


Spojite korisno i lepo – priliku za zaradu i uživanje u omiljenom sportu.
Odlična vest je da vam nije

potrebna nikakva uplata, već samo klik OVDE i već ste na korak od BONUSA ZA KLAĐENJE!
A onda… uživajte u najvećoj sportskoj ponudi i ubedljivo NAJVEĆIM KVOTAMA na svetu.


BAJERN – DORTMUND, KEC 1.75 (Subota, 18:30)
Veliki derbi nemačkog fudbala. U ovom trenutku pozicije na tabeli kažu da i nije najveći, ali se dobro zna da su Bajern i Borusija poslednjih godina najozbiljniji nemački klubovi, kako u domovini, tako i na evropskoj sceni.
Bajern u duel sa “milionerima” ulazi posle pobede kojoj su prethodili neočekivani remi i poraz, ali i kao lider Bundeslige. Jasno je da je na tim Hansija Flika uticao boravak na Svetskom prvenstvu za klubove, pa je bilo potrebno malo vremena za aklimatizaciju. I izgleda da su se aklimatizovali. U prilog Bajernu idu i nedavne ubedljive pobede nad Laciom u Rimu u Ligi šampiona (4:1) i nad Kelnom u Bundesligi (5:1).
Borusija ulazi kao petoplasirani tim sa 14 bodova manje, ali i četiri vezana trijumfa u svim takmičenjima. Padali su redom Sevilja, Šalke, Arminija i imenjakinja iz Menhengladbaha.
Kvota na kec 1.75 je i te kako atraktivna, ali najveće kvote Meridian daje i ako se odlučite da igrate na golove – detaljnije pogledajte OVDE.


*EXTRA BONUS: Uplati depozit preko Meridian agenta i dobijaš 10% bonusa od ukupno uplaćenog iznosa


JUVENTUS – LACIO, KEC 1.90
(Subota, 20:45)
Aktuelni šampion je već izgubio previše bodova i svaki sledeći neuspeh mogao bi da bude koban, kada je reč o trci za prvaka države. A kada u goste dolazi ekipa kojoj Evropa visi o koncu, jasno je da možemo da očekujemo 90 minuta velikog uzbuđenja.
Može li Sergej Milinković-Savić da dodatno poljulja sezonu Juventusu, ili će Andrea Pirlo “preživeti” i derbi meč 26. kola?
Prethodni međusobni duel završen je bez pobednika, a na četiri utakmice pre toga, obe ekipe su zabeležile po dve pobede.


VERONA – MILAN, DVOJKA 2.15
(Nedelja, 15:00)
Milan je pre manje od mesec dana imao odličnu situaciju i pet bodova više od drugoplasiranog Intera, a sada mora da “juri” gradskog rivala, što fudbalerima Stefana Piolija ne ide baš najbolje.
“Rosoneri” su se okliznuli i na “San Siru” protiv Udinezea u prethodnom kolu, a sutra gostuju Veroni, možda i najprijatnijem iznenađenju ove sezone. Darko Lazović i Ivan Ilić igraju odlično za domaćina, a možda će upravo oni biti ključ utakmice na stadionu Mark Antonio Bentegodi.
Slično kao Juventus, Milan nema puno prostora za grešku.


MANČESTER SITI – MANČESTER JUNAJTED, KEC 1.65
(Nedelja, 17:30)
Svaki gradski derbi je priča za sebe, i obično se kaže da favorita nikada nema, bez obzira na stanje na tabeli i prethodne rezultate. U ovaj derbi, koji će se sutra odigrati na “Etihadu” domaćin ulazi kao ubedljivo prvi tim na tabeli. Ekipa Pepa Gvardiole ima čak 14 bodova više od drugoplasiranih “đavola” Ole Gunara Solskjera. A pobednički niz je impresivan. Odigrali su 21 meč i vezali isto toliko pobeda u svim takmičenjima, a poslednji put kada nisu trijumfovali odigrali su nerešeno sa VBA u Premijer ligi, polovinom decembra prošle godine. Od tada, samo “lupaju recke”.
Junajted ne može da se pohvali ovakvom formom, šta više u poslednja tri meča nije pobedio. Vezao je tri remija, sa Real Sosijedadom, Čelsijem i Kristal Palasom. Jasno je ko je favorit, ali ipak ostavimo i malo onog faktora iznenađenja, jer pobeda nad gradskim rivalom često nema cenu. Svi neuspesi mogu da se na kratko zaborave, zbog te jedne pobede.
Kompletnu vikend ponudu pogledajte OVDE.
NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Toni Kukoč o Grobarima: Strašna atmosfera

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč bio je gost na večerašnjoj utakmici Partizana protiv Olimpijakosa u "Štark areni". Toni Kukoč je...

POVEZANE OBJAVE