Suma dobio priznanje i izabrao omiljenu utakmicu: Prođe vas jeza kada shvatite gde se nalazite!

Generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura, uručio je danas, u prisustvu Ivice Ilijeva i šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića specijalno priznanje Sejdubi Sumi.

Kao treći stranac koji je u crno-belom dresu odigrao najmanje 100 utakmica Suma je dobio uramljen dres sa potpisima igrača, prezimenom i brojem 100 na leđima.

Ponosan sam na ovaj broj utakmica iz više razloga. Prvo što sam tek treći stranac po broju utakmica tokom cele istorije kluba, a potom što su i moji saigrači, takođe velika fudbalska imena, ponikli u ovoj školi, takođe upisali više od sto utakmica. To govori i o mom kontinuitetu za ovih nekoliko godina u crno-belom dresu. Partizan je od kada sam došao za mene bio veliki izazov. Tu sam proveo lepe i nekad manje lepe trenutke. One manje lepe svi zaboravljamo, a golovi, pobede i slavlja se pamte. Zato mi je drago što sam na ovaj način zaokružio ovih četiri-pet godina koliko sam ovde. Idemo dalje ka novim ciljevima, izjavio je Suma i izabrao omiljenu utakmicu u dresu Partizana.

Kao omiljenu utakmicu izdvajam gostovanje Mančester Junajtedu. Mogli smo da pobedimo u Beogradu, ali kada izađete na Old Traford prođe vas jeza i shvatite na kom je to nivou i gde se Vi u tom trenutku nalazite, zaključio je ofanzivac Partizana.

Na Sumino izlaganje nadovezao se Miloš Vazura.

Suma od prvog dana ima naše veliko poverenje koje je i opravdao svojim igrama na terenu. Nije mu bilo nekada lako da ponese i podnese veliki pritisak koji klub nosi sa sobom. Ali se na kraju izborio! Velika je stvar kada se vaše ime upiše u veliku istoriju kluba kao što je Partizan, gde su samo dva stranca dostigla taj broj utakmica. Iz tog razloga smo želeli da mu danas posebno uručimo priznanje, dres “Kluba 100” i na taj način se, u ime svih nas, još jednom zahvalimo na svemu što je uradio, rekao je direktor kluba iz Humske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEĆE SKORO NA TEREN: Sad i Englezi optužuju Tonalija!

Sandro Tonali je dobio kaznu od strane italijanskih vlasti od 10 meseci zbog skandala sa onlajn klađenjem. Kazna je trebala...

POVEZANE OBJAVE