Tako to rade u Atalanti: Kupili ga za manje od milion evra, a sad ga prodaju za okruglih 40

Nemački internacionalac Robin Gosens će u letnjem prelaznom roku gotovo sigurno napustiti redove Atalante

Ovaj fudbaler već tri sezone igra na impresivnom nivou, pa nije iznenađujuće što je za njegove usluge zainteresovan veliki broj bogatih evropskih klubova.

Inter i Juventus su već neko vreme zainteresirani, ali sve je izglednije da će im Mančester siti pokvariti posao, bar tako prenose izvori bliski Atalanti.

Navodno, čelnici kluba iz Bergama su spremni da započnu pregovore sa Sitijem, a engleski premijerligaš spreman je ponuditi tačno 40 miliona evra za njegov potpis s čime su zadovoljni i u Atalanti.

U Seriji A Gosens je ove sezone upisao 21 nastup, a iako igra na poziciji levog beka, postigao je čak devet golova kojima je dodao i četiri asistencije.

Interesantno, Gosens je u Atalantu stigao 2017. godine iz holandskog Heraklesa za nešto manje od milion evra, tako da se može reći da će tim sa ,,Gevis stadiona” njegovom prodajom napraviti fantastičan posao i neće im biti prvi put.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Liverpul ima novog trenera

Posle razmišljanja od nekoliko meseci i pregovora sa Ćavijem Alonsom i Rubenom Amorinom, Liverpul je konačno pronašao zamenika Jirgenu...

POVEZANE OBJAVE