Vlada Jovanović: Pametno protiv Krke, sve će uraditi da dobiju

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred duel protiv Krke izjavio da je potrebno da se nada kvalitetnoj utakmici sa što manje oscilacija njegove ekipe.

Mega se bori za plej-ofa ABA lige i svaka pobeda je zlata vreda. Ipak, sa oprezom ulaze u duel sa Krkom.

Čeka nas jako zahtevna utakmica. Krka je pokazala protiv Cedevita Olimpije dobru igru gde su bili na ivici da dobiju favorita. Igraju bolje na domaćem terenu i imaju dosta kvalitetne i iskusne igrače u svom sastavu. Nadam se pre svega kvalitetnoj utakmici sa naše strane sa što manje oscilacija u igri. Moramo da uđemo jako motivisani u meč i spremni da 40 minuta igramo veoma pametno, ali u isto vreme, intezivno protiv ekipe koja će sigurno sve uraditi da dobije utakmicu u nedelju – kazao je Jovanović.

Posle 19 odigranih kola ABA lige, Mega Soccerbet ima skor 13-6 dok je Krka zabeležila pet pobeda i 12 poraza uz jedan odigran meč manje. U prošlom kolu je Mega na svom terenu savladala Borac sa 86:84 dok je Krka izgubila na gostovanju od Mornara sa 80:61. Ove dve ekipe su se do sada sastale 13 puta u ABA ligi uz skor 8-5 za Megu, a u poslednjem susretu odigranom u 7. kolu ove sezone, Mega je u Beogradu slavila sa 71:70.

FOTO: KK Mega Bemax/Ivica Veslinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE