Đurđević predstavljen u Podgorici: Pet godina bez kontakta sa FSS, Jovetić je bolji igrač od Leonarda

Uroš Đurđević je i zvanično postao reprezentativac Crne Gore. On se  našao se na spisku igrača za početak mundijalskih kvalifikacija, zbog čega je danas predstavljen novinarima u Podgorici.

Želim da igram, imam 27 godina, želim da se dokažem u državnom timu. Kada smo stupili u kontakt početkom godine, nisam imao dilemu. Što se tiče Srbije, imao sam jedan poziv, pre skoro pet godina, bio sam na klupi protiv Gruzije. Posle toga nisam imao komunikaciju“, rekao je Đurđević, a prenose Vijesti.

Đurđević će igrati zajedno sa Stevanom Jovetićem u napadu, a upitan je da uporedi fudbalera Monaka sa leonardom sa kojim je odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri u dresu Partizana.

Stevan je mnogo bolji igrač od Leonarda, iako je i Leonardo zaista majstor. Naravno da očekujem da ćemo biti dobar tandem, lepo je igrati sa takvim asom.

Reprezentaciju Crne Gore čekaju na početku kvalifikacija za Mundijal dueli sa Letonjom (24.3.), Gibraltarom (27.3.) i Norveškom (30.3.).

Foto: Savo Prelević

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE