NEDELJA ZA DERBI – Na programu pet gradskih okršaja, a OVAJ izaziva posebnu pažnju!

Da je situacija drugačija, danas bismo ovaj tekst započeli čuvenom rečenicom Duška Radovića: “Danas je nedelja i ja idem na utakmicu”. Nažalost, uzbuđenje koje donose važni fudbalski mečevi, kao i neopisiv osećaj kada se nađete u masi na krcatom stadionu odavno se izgubio…

Iako se nadamo da će se epidemiološka situacija uskoro promeniti i da će se svet vratiti u normalu – realnost je potpuno drugačija. Već više od godinu dana omiljene klubove pratimo kraj malih ekrana. Televizor je fudbalerima postao “12. igrač”, a navijačima najbolji prijatelj za vreme utakmice.
Ali, da ne tugujemo previše jer ipak je danas poseban dan. Dan za derbi. A verujte nam ima ih čak pet, što u Evropi, što kod nas.

Jeste da ne igraju Zvezda i Partizan, ali ne čine domaći fudbal samo crveno-bele i crno-bele boje. Svi dobro znamo kakve su “tenzije” na mečevima kada se sastaju Rad, Partizan, Zvezda ili Čukarički…
Pre nego što vam izdvojimo TOP 5 parova za danas, imamo iznenađenje – OVDE odmah možete preuzeti 1.500 DINARA za sportsko klađenje. Potrebno je samo da kreirate nalog i BONUS NOVAC će se odmah naći na vašem računu.
Pa, da počnemo…

ATLETIKO MADRID – REAL MADRID
(Nedelja, 16:15)

Za početak, pravo uživanje za sve ljubitelje španskog fudbala – derbi Atletika i Reala. Susret gradskih rivala sasvim sigurno će biti uzbudljiv, a tome doprinosi i činjenica da se oba tima nalaze na samom vrhu tabele. Da li će Dijego Simeone biti taktičar ili će igrati “otvorenih karata” ostaje nam da vidimo. Ono što je sigurno, ovo je utakmica u kojoj je sve moguće – od toga da mreže miruju 90. minuta do toga da vidimo pravu rapsodiju golova. Ako želite da “igrate na sigurno” (iako u derbiju ništa nije sigurno) možete pokušati sa duplom šansom – 1X. Ipak je blaga prednost na strani lidera i domaćina.

RAD BEOGRAD – PARTIZAN
(Nedelja, 17:05)

Prvi današnji derbi u Super Ligi – meč Rada i Partizana. Domaćin u crvenoj zoni, a gosti u pobedničkom naletu. Crno-beli su šest bodova u zaostatku u odnosu na lidera, večitog rivala. Od oktobra prošle godine u ligi ne znaju za poraz i nalaze se u fantastičnom nizu od 13 dobijenih utakmica. Dakle, jasno je ko je favorit. Predlog za igru – 2&3+ (pogledajte ponudu i kvote OVDE).

MANČESTER SITI – MANČESTER JUNAJTED
(Nedelja, 17:30)

Još jedan uzbudljiv i nepredvidiv derbi meč. Siti zauzima prvu poziciju na tabeli sa osvojenih 59 poena. Rivalima beži za više od 10 bodova, rešen da ove sezone osvoji titulu. “Građani” su ušli u ritam, igraju fantastično i čini se da im na terenu niko ništa ne može. Ipak, igrati protiv gradskog rivala nikada nije lako, pa ne treba olako otpisivati “Crvene đavole”. Junajted ovu sezonu nije startovao sjajno, ali se ubrzo vratio na pravi put. Nalazi se u vrhu tabele, a da li će danas uspeti da izbaci Siti iz koloseka? Videćemo…

PAOK – ARIS
(Nedelja, 18:30)
Sigurno niste pretpostavili da će se u našem izboru naći i okršaj gradskih rivala iz Grče. Ali, kako da propustimo duel koji uvek sa sobom nosi neopisivu dozu adrenalina. Situacija na tabeli (iako tako ne deluje) veoma je zanimljiva. Ako isključimo Olimpijakos koji je ubedljivo prvi, borba u vrhu je neizvesna. Tri ekipe na bod razlike, između ostalog i današnji rivali. Da li će PAOK uspeti da savlada Aris i domogne se druge pozicije na tabeli? Ako verujete u takav ishod kvota na kec je i više nego solidna – 1.75.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI
(Nedelja, 19:15)

Poslednji gradski derbi i svakako ne manje važana je duel Zvezde i Čukaričkog. Posle ispadanja iz Lige Evrope, crveno-beli su se maksimalno fokusirali na domaći šampionat. Večiti rival je na samo šest bodova razlike, tako da Zvezda nema prostora za kiks. Mnogi bi rekli “kec ko kuća”, ali ekipa sa Banovog brda nikako nije za otpisivanje. Nalazi se na trećem mestu i već 8. kola ne zna za poraz. Videćemo da li će uspeti da pomrsi konce u redovima aktuelnog šampiona.
Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED LETNJU PIJACU: Gvardiola izabrao, Siti pazari u Bundesligi!

Fudbaleri Mančester Sitija neće braniti titulu u Ligi šampiona. Dvomeč osmine finala protiv Reala pripao je Madriđanima na penale. Građani su...

POVEZANE OBJAVE