Negostoljubivost: Pet pobeda domaćina u Linglong Superligi

Domaćini su bili veoma negostoljubivi u do sada odigranim utakmicama 26. kola Linglong Superlige Srbije.

Na šest utakmica domaćini su trijumfovali pet puta, samo je Radnik odneo sva tri boda iz Inđije, a presudio je Subotić golom pet minuta pre kraja.

Vojvodina se posle poraza u Humskoj vratila na stazu uspeha, a posao protiv Javora završen je već za pola časa. Gemović je posle nepunih deset minuta doveo Novosađane u vođstvo, a pobedu je overio Zukić u 30. minutu.

TSC je doživeo novi poraz, a posle Crvene zvezde bodove u duelu sa ekipom Mladena Krstajića osvojio je i Radnički. Žarko Marković je načeo mrežu gostiju u prvom poluvremenu, a konačan rezultat postavio je iskusni Gavrić.

Mačva je posle tri uzastopna poraza uspela da pobedi, ali za razmišljanja o opstanku neophodan je kontinuitet rezultata. Ortiz je pogodio iz penala za vođstvo Šapčana, a u nadoknadi prvog poluvremena postignuta su još dva gola, po jedan na obe strane. Do nadoknade vremena drugog dela nije bilo promene, a brži od poslednjeg sudijskog zvižduka bio je Ćirković.

Metalac je savladao Voždovac, a istim rezultatom Novi Pazar je bio bolji od Spartaka. Gosti su poveli, ali su Aganspahić i Mijić potpuno preokrenuli rezultat.

Inđija – Radnik 0:1 (0:0)
Subotić 85′

Mačva – Proleter 3:1 (2:1)
Ortiz 29’pen, Knežević 45+1′, Ćirković 90+3′ – Tomović 45+2′

Metalac – Voždovac 2:1 (0:0)
Vlalukin 51′, Maksimović 72’pen – Stoisavljević 59′

Novi Pazar – Spartak 2:1 (1:1)
Aganspahić 26′, Mijić 64′ – Srećković 16′

Radnički Niš – TSC 2:0 (1:0)
Marković 25′, Gavrić 52′

Vojvodina – Javor 2:0 (2:0)
Gemović 9′, Zukić 30′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IMALI TU ČAST: Mladi košarkaši Partizana testirali, predstavljen teren pred F4 (FOTO)

Završni turnir FIBA lige šampiona počinje sutra u Beogradu. Za trofej se bore Tenerife i Peristeri, odnosno Unikaha i Mursija. Turnir...

POVEZANE OBJAVE