Oda samom sebi: Ibrahimović se pohvalio, pa ponovo pustio srpski hit [VIDEO]

Zlatan Ibrahimović je kao počasni gost na italijanskom festivalu Sanremo održao jedan specifičan, ali sebi svojstven govor.

Pre festivala, svi su znali ko je Zlatan. Zašto je Zlatan onda došao ovamo? Jer voli izazove i adrenalin. Ako ne postavljate sebi izazove, nikada nećete ni pobediti. U karijeri sam odigrao 945 utakmica i pobedio u mnogima, ali ne u svima. Osvojio sam 11 titula, ali i izgubio neke. Ja sam Zlatan i kada ne pobedim u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan i kad pobeđujem i kad gubim. Dao sam dosta golova, ali nekoliko sam i promašio. Samo nekoliko, kazao je Ibrahimović i dodao:

Neuspeh nije suprotan uspehu, on je deo uspeha. Najveći neuspeh od svih je onaj kada ne radiš ništa. Ako Zlatan može da pogreši, onda možete i vi. Trud, posvećenost i koncentracija su ključni. Ja sam došao na ovaj festival kako bih vam rekao da i vi na neki svoj način možete da budete Zlatan. Hvala Italiji, mojoj drugoj kući, zaključio je Šveđanin.

Svet je obišlo njegovo pojavljivanje na ovom prestižnom festivalu koje je ispratila pesma srpske pevačice narodne muzike Nade Topćčagić, a Ibrahimović je i posle festivala srpski hit pustio u kolima i to objavio na društvenim mrežama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE