Jovanović posle poraza od Krke: Pad posle reprezentativne pauze

Košarkaši Mege su doživeli poraz na gostovanju u Sloveniji, gde su poraženi od krke sa 76:71.

Posle meča trener gostiju Vlade Jovanović je izjavio da je njegova ekipa imala loš ulazak u utakmicu koji ih je koštao na kraju poraza.

Rekao bih da naša forma koja se posle reprezentativne pauze, pokazala protiv Borca, nastavila iako sam se ja nadao u međuvremenu da će to da bude bolje. Mislim da smo sa manjkom energije ušli u utakmicu, ekipa Krke je bila jako motivisana i brzo je preuzela kontrolu nad utakmicom i mi smo praktično ceo meč kaskali za njima. Uprkos našoj dobroj igri u odbrani u nekim trenucima, nismo uspeli da to materijalizujemo u napadu. Ne mogu da kažem da moji igrači nisu dali sve od sebe, pristup na početku je definitivno bio slabiji nego što je utakmica zahtevala, ali u drugom delu smo bili energetski jako dobri međutim, to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. Nismo uspeli da ispravimo greške koje smo većinom napravili u prvom poluvremenu. Čestitao bih ekipi Krke na zasluženoj pobedi i poželeo im sreću u nastavku prvenstva, a mi čekamo sledeće utakmice gde ćemo pokušati da ispravimo greške, rekao je Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KONKURENCIJA JOŠ JAČA: Svi žele A licencu EL, uključio se i Monako!

Košarkaši Monaka poraženi su u prvom meču plej-ofa Evrolige od Fenerbahčea posle produžetka. Kneževi su prošle sezone u ovom takmičenju...

POVEZANE OBJAVE