NBA “ALL STAR”: Janis MVP, Jokić “bacao” asistencije, Kari i Lilard šutirali sa centra (VIDEO)

U NBA ligi se između nedelje i ponedeljka održao Ol Star meč u Atlanti, u kojem je  Tim Lebrona je savladao Tim Durenta sa 170:150.

Srpski centar Nikola Jokić igrao malo više od 19 minuta. Postigao je šest poena (3/4 iz igre) uz sedam skokova i pet asistencija. Imao je nekoliko atraktivnih poteza.

Nagrada “Kobi Brajant MVP” je pripala Janisu Adetokumbu koji je postigao 35 poena uz nestvaran šut iz igre 16/16. Pogodio je tri trojke, dve su završile u košu nakon što su udarile o tablu.

Demijan Lilard (32 poena) i Stef Kari (28) su imali sopstveni šuterski okršaj. Postigli su zajedno pet trojki sa polovine terena, a upravo je takvom trojkom Lilard i zaključio susret.

Kris Pol je sa 16 asistencija postavio rekord Ol-star meča (prethodni rekorder bio Medžik Džonson sa 15), a u poraženom timu je najraspoloženiji bio Bredli Bil sa 26 poena.

Tim Lebron: Džejms 4, Adetokumbo 35, Jokić 6, Dončić 8, Kari 38, Braun 22, Džordž 17, Gober 10, Lilard 32, Pol 6, Sabonis 2.

Tim Durent: Lenard 8, Tejtum 21, Vilijamson 10, Bil 26, Irving 24, Konli 3, Harden 21, Levin 13, Mičel 15, Rendl 4, Vučević 5.

Pre meča održana su takmičenja u veštinam u kojima je pobedio Litvanac Domantas Sabonis. U šutiranju trojki je slavio Stef Kari, dok je u takmičenju u zakucavanju najbolji bio Anafri Sajmons.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MOGUĆI RIVAL SRBIJE NA OI: Litvanci znatno pojačani pred OI kvalifikacije!

Košarkaši Litvanije prošle godine su izgubili od Srbije u četvrtfinalu Mundobasketa. Sada se ova dva tima mogu sastati na Olimpijskim...

POVEZANE OBJAVE