Oglasio se Partizan: Sporazumni raskid sa Filipovskim, određen trener do kraja sezone

Konačno se oglasio i Partizan povodom statusa trenera Saše Filipovskog.

Crno-beli su potvrdili sporazumni raskid ugovora sa dosadašnjim trenerom i obavestili javnost ko će voditi ekipu do kraja sezone.

Nakon razgovora obavljenih između uprave kluba i dosadašnjeg trenera Saše Filipovskog, postignut je sporazum o raskidu ugovora sa njim i njegovim prvim asistentom, Bobanom Mitevim. Šef stručnog štaba do kraja sezone 2020/21 biće Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu prvog crno-belih nalazi od leta 2017. Matović je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima, navedeno je na sajtu Partizana.

Matovićev asistent biće Dejan Mijatović, koordinator mlađih selekcija crno-belih, koji je bio deo stručnog štaba Nenada Čanka u sezoni 2017/18 i Vlada Šćepanovića na početku aktuelne sezone.

Filipovski i Mitev su u Partizan došli 5. novembra 2020. godine, a pod vođstvom Filipovskog klub je izborio Top 16 fazu Evrokupa i polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Klub je iskoristio priliku da se zahvali trenerskom tandemu na vremenu koje su proveli u crno-belom taboru i trudu koji su svakodnevno ulagali u Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Rukometaši se okupili spremni za baraž sa Španijom

Muška seniorska reprezentacija Srbije okupila se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi povodom dvomeča sa Španijom u baražu...

POVEZANE OBJAVE