Pobedio si sve, Novače

Rekli su mnogi da nećeš uspeti. Da ćeš biti jedan u moru onih koji su pokušavali da dodirnu same zvezde i u tome su doživeli neuspeh.

Sabotirali su te. Lagali su te. Ponižavali. Ipak, Novače, sve si to uspeo da prevaziđeš i zapravo dodirneš same zvezde, a od danas si dospeo više i od toga.

Od danas si najveći, a kada potpunu priču zaokrižiš Gren slemovima, moći ćeš da pobiješ svako drugačije mišljenje. Doduše, i sada možeš.

Pobedio si sve svoje rivale, Novače. One prekoputa mreže, one sa penkalom u ruci ili tastaturom kako to danas biva, a i one koji sede pokraj terena mašući lepezom i smatrajući da imaju pravo da ti se podsmevaju.

Koliko je samo odricanja bilo potrebno dosegnuti rezultate koje si ti uspeo. Onaj mali, samouvereni dečak sa televizije, koji je pričao o tome da će biti najveći – do toga je i došao. Srećom, ta tvoja fraza na malom ekranu zauvek će ostati zabeležena, da ona mlađa pokolenja svakodnevno mogu da vide kako si ti počinjao, jer ti si pobedio sve na ovom svetu.

Novak Đoković je od ponedeljka, 8. marta 2021. godine teniser sa najviše nedelja provedenih na čelu ATP liste. Sada je na cifri od 311 sedmica i tako je prestigao Rodžera Federera koji je prethodno čuvao ovaj rekord sa 310 nedelja kao svetski broj jedan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE