Posle meča u Nišu akteri složni: Zaslužena pobeda Radničkog (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog iz Niša zabeležili su pobedu u meču protiv TSC-a sa 2:0 na Čairu.

Golovima Markovića i Gavrića Nišlije su tako prekinule niz od dva uzastopna poraza. Posle meča trener domaćih Vladimir Gaćinović bio je pun hvale za protivnika, ali i za svoje izabranike.

Najpre bih čestitao mom kolegi Krstajiću na dobroj utakmici i želim da mu poželim puno sreće u nastavku karijere. On radi u jednom veoma organizovanom klubu sa sjajnim uslovima i verujem da će u TSC-u ostvariti zapažene rezultate.  Ovo je psihološki bila izuzetno teška utamica za nas. Imali smo imperativ pobede, pogotovo posle prošle utakmice sa Proleterom, kada smo zaslužili mnogo više od poraza sa 2:1. Odlučio sam da za TSC promenimo sistem igre, jer smo zaista deficitarni na nekim pozicijama i ispostavilo se da je to bila dobitna kombinacija. Bili smo raznovrsniji u napadu, agresivniji na sredini terena i stabilniji u defanzivi, pa rezultat nije mogao da izostane. Smatram da smo ovaj meč dobili na sredini terena, gde je TSC realno jači od nas. Nametnuli smo se od početka, preuzeli kontrolu i mislim da smo zasluženo osvojili tri boda. Ja preferiram igru u tranziciji i zbog toga sam veoma srećan zbog načina na koji smo postigli drugi gol, rekao je Gaćinović.

Sa druge strane Mladen Krstajić smatra da su greške njegove ekipe dovele do poraza u Nišu, koja je treća uzastopna utakmica TSC-a bez pobede.

Radnički je zasluženo pobedio. U prvom poluvremenu smo primili gol iz naše kardinalne greške posle kornera, mi smo potom imali nekoliko lepih prilika, ali nismo uspeli. U drugom poluvremenu smo se otvorili, a oni su ponovo iskoristili naš kiks na sredini terena i došli do 2:0. Idemo dalje, ovo nam je opomena da ne može da se živi od dobrih rezultata u prethodnom periodu. Okrećemo se odmah narednom meču i verujem da ćemo se vratiti na pobednički put, rekao je Krstajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE