Vodič za brojanje karata u Blackjacku

Jednom kad naučite osnovna pravila igre blackjack, sledeći je korak, naravno, primijeniti prave strategije kako biste osigurali da povećate izglede za pobedu. Iako postoji mnogo trikova koje možete primeniti, tehnika “brojanja karata” vrlo je popularna u rušenju kazina. Ako ste već igrali ovu igru, sada je pravo vreme da naučite brojati karte u blackjacku i primeniti ih kada sledeći put igrate. Dakle, krenimo.

Šta je brojanje karata u Blackjacku?

Brojanje karata dobro je poznata tehnika koja se koristi u Blackjacku, gde pratite broj visokih i najnižih karata koji su preostali u špilu delioca. Ako naučite pravilno brojati karte, možete povećati svoje opklade (kada znate da vam izgledi idu u prilog) kako biste pobedili.

Brojanje karata zahteva veštinu

Brojanje karata dodatni je skup veština, osim vašeg uobičajenog igranja, kako biste dobili dobru ideju o tome što se nalazi u špilu. I dopustite da vam takođe vrlo jasno kažemo da je “Brojanje karata” teško i nije toliko korisno poput onog u filmovima ili televizijskim emisijama. Da je tako lako zaraditi novac, nesumnjivo bi to radio svaki igrač. Pre nego što započnete s brojanjem karata, morat ćete biti profesionalni igrač i znati sve najbolje strategije blackjacka.

Kako funkcioniše tehnika brojanja karata

Kao što je spomenuto, osnovna ideja brojanja karata više je poput sistma za praćenje gde pomoću svoje memorijske snage pratite koje su karte podeljene u igri. Budući da se u svakom krugu deli samo nekoliko karata, moguće je da imate predstavu o tome što bi moglo ostati u špilu i upravljate svojom strategijom prema njoj.

  • Većina sistema brojanja upotrebljavat će -1, 0 i +1, što svakoj karti daje vrednost (u špilu). U osnovi, Karte od 2 do 6 su +1 Karte 7, 8, 9 su 0 (ili neutralne) Karte Aces i Face su -1
  • Ako ste blagosloveni izuzetno dobrim pamćenjem, možete mentalno napraviti ove proračune: -Označite svaku kartu koju vidite; -Zabiležite karte nakon svake ruke; -Oduzmite broj karata koji su preostali u špilu; -Oduzmite već podijeljene karte.

Nakon ovog odbitka možete lako znati kada je pravo vreme za ulaganje nisko ili visoko. Na primer, ako su neko vreme izložene samo manje karte, postoji velika verovatnoća da će se veće otkriti u sledećoj ruci. To vam takođe govori da je možda savršeno vreme za visoko klađenje.

Možeš li primeniti brojanje karata u onlajn Blackjacku?

Odgovor je 100% da, odnosno zavisi o tome koju verziju igrate na internetu. Tehnika brojanja karata može se primeniti tokom igranja blackjacka uživo na internetu. Najveća je pogodnost što ćete brojati karte iz udobnosti svog doma. Dakle, to znači da je manja verovatnoća da ćete biti uhvaćeni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE