Damjanović pred Kup: Očekuje nas najozbiljniji Partizan u poslednjih nekoliko godina

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović kazao je da njegovu ekipu u četvrtfinalu Kupa Srbije očekuje veoma težak posao protiv Partizana.

Zmajevi su do prilike da se bore za plasman u polufinale došli pobedama nad timom Grafičara na startu, a potom i nad Javorom u Ivanjici. Oba meča su u regulranom delu završena nerešeno, te su Voždovčani posle boljeg izvođenja penala i maestralnih intervencija Miloša Krunića dolazili do pobede i prolaza u narednu fazu.

Ekipa Partizana u šesnaestini finala bila je bolja od Bačke sa 2:0, dok su u četvrtfinalu savladali Metalac minimalnim rezultatom 1:0.

Očekuje nas najozbiljniji Partizan u poslednjih nekoliko godina! Jasna organizacija, bez lopte izuzetno stabilni, kompaktni, a o tome govore i njihovi rezultati i broj primljenih golova. Takođe, intenzitet i energija sa kojom igraju je na izuzetnom nivou. Vidi se šta žele sa loptom, posebno brz protok i igra u napred sa pravoremenim dolascima u poslednju trećinu terena izuzetno sposobnih i individualno kvalitetnih igrača. Mi smo došli među osam najboljih, sportski je da se nadamo! Očekuje nas teška utakmica, posebno jer mi stvaramo novi tim trenutno u odnosu na prvi deo sezone. Predhodna utakmica sa Partizanom u prvenstvu bila je jako kvalitetna, bez obzira na rezultat videli smo da možemo da se nametnemo i kontrolišemo dešavanja u određenoj meri – rekao je Damjanović i osvrnuo se detaljnije na formu svog tima.

– Raduje me u poslednje dve utakmice igra mladog Stoisavljevića i još nekolicine mladih momaka. On je propustio dobar deo priprema zbog povrede, postigao je šesti gol u seniorskom fudbalu u prosloj utakmici, kolo pre uneo preokret. Ima 17 godina i polako ima sve veći uticaj na igru. Mnogo je rada pred njim, kao i pred ostalim mladim igračima koji vredno rade, imaće priliku da se pokažu u četvrtak na stadionu Partizana – zaključio je Damjanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE