MAGIČNO VEČE LIGE ŠAMPIONA – Kreću revanš mečevi osmine finala!

Utorak nam donosi pravu fudbalsku magiju – revanš mečeve osmine finala Lige šampiona!

Spremite se, jer ćemo večeras saznati imena klubova koji ulaze u samu završnicu elitnog takmičenja.
Da li će favoriti opravdati svoj status i da li ima prostora za iznenađenje? Videćemo, ali jedno je sigurno – naredna dva dana gledaćemo četiri zanimljiva duela koja obavezno treba da se nađu i na vašim sportskim tiketima.

Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!
Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.
Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.
Uz najveće kvote na svetu, nema sumnje da će ovo veče biti apsolutno šampionsko.

BORUSIJA DORTMUND – SEVILJA (PROMO KVOTA: Kec 2.20)
(Utorak, 21:00)
U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona Borusija je kao gost pobedila sa 3:2 uz dva gola najvećeg aduta Erlinga Halanda, tako da je ovo „kapital“ koji ne bi trebalo da se ispusti.
U novi duel, ekipa iz Dortmunda ulazi posle poraza u Bundesligi od Bajerna, ali je pre toga upisala četiri vezane pobede, računajući i onu nad Seviljom.
Pošto je već bilo reči o Halandu, on nije odigrao celu utakmicu sa Bajernom, ali je to po svemu sudeći učinjeno iz predostrožnosti. I to je još jedan pokazatelj kako Nemci ulaze u ovaj duel. Maksimalno oprezni, sa najjačim snagama i bez ikakvih kalkulacija.

Kada je reč o Sevilji, situacija je lošija, po pitanju rezultata. U poslednjih pet mečeva upisali su čak četiri poraza, od kojih je jedan bio i od Borusije. Ispustili su i da posle 2:0 u prvom meču polufinala Kupa kralja eliminišu Barselonu. U revanšu su poraženi sa 3:0, posle produžetaka.
Naravno, ne sme se otpisati tim iz Andaluzije, jer ipak je reč o četvrtoplasiranom timu La Lige, ali i majstorima za osvajanje Lige Evrope. Prošle sezone su osvojili šesti trofej u ovom UEFA takmičenju što ih čini rekorderima.

JUVENTUS – PORTO (PROMO KVOTA: KEC 1.50)
(Utorak, 21:00)
Juventus ima priliku za revanš, pošto je u prvom meču bilo 2:1 za „zmajeve“. „Stara dama“ iz Torina je tada i jurila rezultat, a Federiko Kjeza je poraz ublažio tek u 82. minutu.
Ekipa Andree Pirla zaostaje u Seriji A za Interom i Milanom, pa je Liga šampiona veoma važna. Eventualna eliminacija nikako ne bi bila dobra. Doduše, u ovaj duel ulaze ohrabreni trijumfom nad Lacijom, uz dva gola Alvara Morate.

Pirlov najveći adut, Kristijano Ronaldo je protiv Lacija ušao na 20-ak minuta do kraja, zamenivši Moratu. Očigledno je da Juve ima imperativ pobede, pa je Ronaldo koliko-toliko odmoren za meč sa Portom.
Porto u šampionatu svoje zemlje za Sportingom zaostaje čak deset bodova, pa bi eventualni prolaz u četvrtfinale elitnog UEFA takmičenja bio veliki uspeh. Naravno, znatno veće šanse se daju domaćinu, ali u fudbalu je sve moguće.
Ovo je jedna od utakmica u kojoj možemo da očekujemo na terenu i jednog našeg igrača, a to je Marko Grujić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODMAH NAKON PORAZA: PAO reagovao oštrim saopštenjem!

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Napravili ogroman brejk 91:87 koji im praktično garantuje...

POVEZANE OBJAVE