Milenković: Idol mi je Vidić, Duću imam u fantaziju

Srpski reprezentativac i štoper Fiorentine Nikola Milenković govorio je za klupski sajt o zanimljivim temama, između ostalog i kako se snalazi u popularnoj igrici – Fantazi.

Nisu u Firenci imali planove da budu u donjem delu tabele tokom čitave sezone, pa čak i da razmišljaju o borbi za opstanak, ali situacija je takva da je to realnost koju moraju da prihvate. Jedni od retkih koji sijaju u ekipi Fiorentine jesu srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Nikola Milenković.

Milenković smatra da bi navijači doprineli boljoj igri ,,viole”, te da se stvarri ne odvijaju onako kako su zamislili.

– Mnogo nam nedostaju navijači. Znamo da pate, jer niko nije očekivao ovo stanje na tabeli, ali ipak nam pružaju veliku podršku. U ovom trenutku moramo biti jedinstveni, uzeti što više bodova i biti mirni – kazao je Milenković.

Prilikom otkrivanja svog idola, Milenković nije odlazio van svoje pozicije. Odabrao je jednog od najvećih.

– Moj idol je Nemanja Vidić. I dan danas gledam njegove snimke dok je nastupao za Mančester junajted – rekao je Milenković.

Leta, 2017. godine, Nikola je iz Partizana prešao u Fiorentinu, te priznaje da mu adaptacija nije bila laka, ali da je odmah prihvaćen.

– Moj prvi dan u Firenci? Sve je bilo čudno jer nisam znao ni reč italijanskog. Nisam progovarao, ali moram da kažem da su me svi dočekali na lep način. Živim izvan centra i volim da posećujem restorane kada sam u mogućnosti.

U slobodno vreme, Milenković, poput mnogih kolega, igra fantazi fudbal, a priznaje da u timu ima i svog sunarodnika.

– Igram i u klubu imamo našu ligu. U vrlo sam lošoj poziciji na tabeli. Što se tima tiče, reći ću da imam Dušana Vlahovića – otkrio je Milenković i potom nastavio:

U odličnom sam odnosu sa njim. Dve godine smo igrali zajedno u Partizanu i kada mi se pridružio ovde pokušao sam da mu pomognem koliko god je to bilo moguće. Inteligentan je momak, sjajna ličnost i svakodnevno radi na svom poboljšanju – završio je Milenković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE