REAL KUPUJE NA SAN SIRU? Zvezda Milana zaintrigirala Florentina Pereza

Vezista Milana Frank Kesi završio je u žiži nekih vrhunskih klubova s ​​obzirom na njegove sjajne igre u poslednje vreme, tvrdi Calciomercato.

Pomenuti izvor nedavno je izvestio da je generalni direktor Milana Ivan Gazidis dao zadatak Paolu Maldiniju i Frederiku Masari da započnu pregovore o produženju ugovora sa Kesijem.

Prvi kontakti sa njegovim agentom uspostavljeni su u januaru, čelnici kluba sa San Sira žele da produže saradnju do leta 2025. godine i povećaju mu platu s trenutnih 2.2 miliona evra po sezoni na 3 miliona evra plus bonusi.

Međutm, La Repubblica izveštava da je Kesi, koji igra možda najbolju sezonu u karijeri, privukao pažnju nekoliko evropskih velikana, u prvom redu Real Madrida.

Činjenica da mu ugovor sa Milanom ističe u leto 2022. godine navodno je zaintrigirala predsednika “kraljevskog kluba” Florentina Pereza koji bi ga vrlo rado video u svojoj ekipi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE