KAD NEMAŠ SREĆE: Izgubili u zadnjoj sekundi pa opljačkani (VIDEO)

Neverovatna situacija se desila košarkašima Dinamo Sassarija na gosotovanju u Češkoj protiv Nimburka, u okviru FIBA Lige šampiona.

Prvo su na terenu poraženi sa 90:89, iako su tokom čitavog meča vodili sa dvocifrenom prednošću, a potom su posle utakmice saznali da su u svlačionici pokradeni.

Naime, tokom meča neko je ušao u svlačionicu gostiju i uzeo im sav novac i vrednosti koje su imali kod sebe.

Ovo nije fer! Moji momci su putovali 25 sati da bi došli ovde i igrali utakmicu! Ovo nije fer, bio je emotivan trener Dinama Đanmarko Poceko posle meča.

I hrvatski košarkaš Miro Bilan se na tviteru osvrnuo na ovu neprijatnu situaciju.

Sjajna organizacija i gostoprimstvo ovde u Nimbruku, u Češkoj. Tokom međunarodne utakmice u okviru Lige šampiona neko je provalio u našu svlačionicu i bukvalno otvorio svaku torbu i jaknu koja se tu našla odnevši sav novac koji smo imali. Takođe, zanimljiva stvar je da usled korona pravila sve je zatvoreno i kretanje je ograničeno, a u dvorani je bilo ukupno najviše 60 ljudi. Ipak, sr**a se dešavaju. Laku noć, napisao je Bilan na svom profilu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OLIMPIJAKOS SPREMA BOMBE ZA NAREDNU SEZONU

Još nije gotova sezona u Evroligi, a Olimpijakos već misli na pojačanja za iduću sezonu. Olimpijakos je ligaški deo Evrolige...

POVEZANE OBJAVE