POKLON ZA FUDBALSKO VEČE – Isprati Ligu šampiona uz 1.500 RSD

Nastavljamo sa revanš mečevima osmine finala Lige šampiona i večeras. Na programu su dva vrhunska duela, te nema sumnje da treba da se nađu na vašim sportskim tiketima.
Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!
Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.
Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.
Uz najveće kvote na svetu, nema sumnje da će ovo veče biti apsolutno šampionsko.
LIVERPUL – RB LAJPCIG (PROMO KVOTA: Kec 2.40)
(Sreda, 21:00)
Liverpulu baš loše ide u Premijer ligi, pošto se porazi samo ređaju, i to na njihovom „Enfildu“. Poslednji su pretrpeli od Fulama, tima koji je u zoni ispadanja. Kriza u ekipi Jirgena Klopa evidentno postoji, pa bi pobeda mnogo značila.
Novi duel engleskog i nemačkog tima ponovo će (zbog pandemijskih ograničenja) biti odigran na neutralnom terenu, u Budimpešti. Možda će se „redsima“ ponovo posrećiti prestonica Mađarske, pošto su u prvom meču slavili sa 2:0, golovima Mohameda Salaha i Sadija Manea.
Na drugoj strani, Lajpcigu baš dobro ide u Bundesligi. Zaostaju samo dva boda za prvoplasiranim Bajernom, a od poraza od Liverpula imaju maksimalan učinak, četiri od četiri.
Uz to, kada se uzme u obzir i nemački mentalitet, Liverpulu neće biti nimalo lako.
PARIS SEN ŽERMEN – BARSELONA (PROMO KVOTA: Kec 2.25)
(Sreda, 21:00)
U prvoj utakmici viđeno je veliko iznenađenje. Ne toliko zbog pobede, već zbog rezultata. Gosti iz Pariza su slavili sa čak 4:1 uz het-trik Kilijana Mbapea, pa je prolaz dalje „svetaca“ realnija opcija.
U Ligi 1 jesu na drugom mestu, iza Lila, sa dva boda manje, ali su u poslednja tri meča upisali pobede, nad Dižonom, Bordoom i Brestom.
Barselona je ponovo u trci za tron u La Ligi, zahvaljujući ne baš dobrim rezultatima lidera Atletiko Madrida. Barsa ima tri boda manje, ali i meč više.
U prethodnim mečevima ide dobro timu Ronalda Kumana, pobedili su Osasunu (2:0) u La Ligi, a u revanšu polufinala Kupa kralja uspeli da nadoknade minus od dva gola protiv Sevilje.
Ostaje nam da vidimo da li su spremni na novi preokret, odnosno za novo veliko iznenađenje, kakvo je PSŽ napravio u prvom duelu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE