Stanojević: Možda ispadne Zvezda, a možda mi [VIDEO]

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred četvrtfinalni meč Kupa Srbije protiv Voždovca rekao je da nema mesta kalkulisanju kada su ovakve utakmice u pitanju.

Kup je idealna prilika za naš najbolji sastav. Ne kalkulišemo, izlazimo u najjačem sastavu. Bajbek neće početi utakmicu. Ja bih voleo da uđe u golgetersku formu, ali treba vremena. Oni nemaju šta da izgube, a mi možemo mnogo. Imali smo u prvom delu tešku utakmicu sa njima, a poslednja kod kuće je bio poraz. Imaju kadrovskih problema, ali izaći će rasterećeno, za razliku od nas, rekao je Stanojević.

On je prokomentarisao i sledeću prvenstvenu utakmicu.

Pravimo rotaciju u prvenstvu, tamo možemo da kalkulišemo. Pronećimo tri do pet igrača za Zlatibor, jasan je bio trener crno-belih.

Osvrnuo se i na stanje u timu, prvenstveno na Zdjelara i Uroševića, koji su preležali koronavirus.

Nisu vežbali tokom pauze, najvažnije je da su zdravi. Krenuli su da treniraju, imali su test opterećenja i u dobroj su formi. Nećemo dovoditi na pozajmicu igrače, imamo dovoljno bonusa.

Na pitanje da li će bi voleo da Partizan igra protiv Zvezde u polufinalu ili finalu Kupa, Stanojević se nije dao zbuniti.

Možda oni ispadnu do tada ili mi. Kup je specifično takmičenje, jedna utakmica se igra. Vežbali smo i penale, spremamo se za svaku varijantu, istakao je strateg ,,parnog valjka”.

Meč između Partizana i Voždovca na programu je u četvrtak, 11. marta od 17.05 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE