ADIO KRISTIJANO! Direktor Juventusa na pitanje o Ronaldovoj budućnosti dao zanimljiv odgovor

Nakon još jednog ranog ispadanja Juventusa u Ligi šampiona čini se da će Kristijano pakovati kofere.

Juventus dugo vremena nije bio u ovakvim problemima. U Seriji A liderska pozicija udaljena im je čak 10 bodova (Inter), a u utorak veče oprostili su se i od Lige šampiona. Još jedno rano ispadanje u elitnom takmičenju moglo bi da bude kobno i za budućnost Kristijana Ronalda u Torinu…

Ronaldo ovoga puta nije zabijao, tek je jednom asistirao, ali osim što je podbacio u napadu, italijanski mediji mu se smeju i zbog katastrofalne reakcije u živom zidu kad se uplašio lopte i okrenuo leđa.

Direktor ,,stare dame” bio je neraspoložen nakon ispadanja, uostalom Pirlov tim je igrao s igračem više većinu utakmice, pa je na jedno pitanje dao vrlo interesantan odgovor:

Pitate me za budućnost Kristijana Ronalda u Juventusu? Ima još jednu godinu ugovora. Mogu samo reći da on nije prioritet, rekao je Fabio Paratici, pa dodao:

Ronaldo nije glavna tema u Juventusu, nije nikakav prioritet. Biće vremena da razgovaramo o tome.

Nakon što je Juventus ispao iz Lige šampiona prošle sezone, takođe se pisalo o odlasku Portugalca, ali sad je situacija neuporedivo teža jer naslov u Seriji A više nije očekivan kao prethodnih sezona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE