Đorić: Terzić idealan čovek za predsednika FSS, Zvezda najbolji tim, nismo znali šta Kokeza radi u privatnom životu

Funkcioner Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Milovan Đorić smatra da bi Zvezdan Terzić trebalo da zameni Slavišu Kokezu na poziciji predsednika Saveza.

Poziicja Slaviše Kokeze, koji je nedavno priveden na informativni razgovor, je pod znakom pitanja. Po svemu sudeći. on više neće biti na čelu FSS, a kao najveći kandidati spominju se Zvezdan Terzić i Nemanja Vidić. Đorić smatra da bi prvi čovek Crvene zvezde bio idealan za tu funkciju.

Mislim da je Zvezdan Terzić idealno rešenje za ovu funkciju. Već se dokazao kao funkcioner i bio bi pravi čovek za FSS. Pored njega, Dragan Džajić je veliko ime, ali ne verujem da bi on pristao da bude na čelu Saveza u ovom trenutku. Treba čuti i šta želi Nemanja Vidić. On se školovao za trenera, kasnije je otišao u Englesku, ipak trebalo bi videti koji su njegovi motivi i želje – kazao je Đorić za ,,Objektiv”, a potom se osvrnuo na minule događaje u kojima je glavni lik bio Kokeza.

Neće uticati na igre reprezentacije sve ovo što se dešava u Savezu. FSS je finansijski stabilan i to je najvažnije. Život ide dalje, mi nismo znali šta se sve dešava u privatnom životu Kokeze, ali treba videti i da li krivica postoji, to će se tek utvrditi.

Bivši selektor Jugoslavije istakao je da je Crvena zvezda po kvalitetu najbolji tim u Srbiji, ali da bi priča bila drugačija da je Stanojević ranije preuzeo Partizan.

Zvezda se pokazala kao najbolji tim. Crveno-beli imaju dva sastava koja u svakom trenutku mogu na teren i sa tim fondom igrača već mogu da se proglase prvacima. Aleksandar Stanojević je učinio mnogo, napravio je čuda sa Partizanom! Vidi se trenerska ruka, ali bodovna razlika je bila prevelika. Možda će u Kupu uspeti da nadoknadi propušteno – kazao je Đorić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PAKLEN SASTAV: Amerikanci otkrili tim za OI

Kako prenose izvori ESPN-a, selektor AMerike Stiv Ker već sada zna spisak od 11 igrača koji će sigurno igrati...

POVEZANE OBJAVE