SLATKA “OSVETA” – Zvezda ruši Himki za prekid loše serije

“Pasoši” na startu sezone su dali jasan znak o planovima Crvene zvezde, ali crveno-beli nisu visoko poleteli. U ABA ligi beleže sasvim zadovoljavajuće rezultate, trofej Kupa Radivoja Koraća je takođe dao veliku nadu, ali u Evroligi im baš nikako ne ide…

Ono što možda najviše zabrinjava jeste način na koji crveno-beli gube neizvesne i tesne utakmice. Bezbroj puta su ove sezone bili na korak od pobede nad evropskim velikanima, ali loše reakcije u završnicama su ih koštale trijumfa.

Najnoviji poraz od Olimpijakosa je dodatno razočarao navijače, ali najbolja kladionica u regionu je tu da ih “uteši”.

Kako? Tako što najpre kliknete OVDE, zatim preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda okušate svoju sreću.

Dakle, dovoljan je samo JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje. A, kako ga iskoristiti? Pa, na svoj tiket možete staviti upravo utakmicu Crvene zvezde i Himkija, koja se igra u terminu od 20.45, ali tu je još zanimljivih evroligaških utakmica.

Dakle, idealna situacija da na broj odigranih parove dobijete i do 2000% bonusa!

A, kada se radi o Zvezdi i Himkiju? Poslednja dva duela dobio je Himki, oba su odigrana prošle godine, ali možda je sada pravo vreme za slatku “osvetu”.

Jasno je da njima ne ide ove sezone, štaviše nalaze se na poslednjem mestu na tabeli, pa je Crvena zvezda zaista u prilici da prekine niz od osam poraza u Evroligi.

Da li će četa Dejana Radonjića uspeti u tome, ostaje da vidimo, a do tada kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE