Veče rezervisano za 1.500 RSD BONUSA i mečeve Lige Evrope

Nakon dve nedelje pauze, Liga Evrope je ponovo sa nama, a to znači da ćemo uživati u najzanimljivijim utakmicama evropskog fudbala.

Svakako je Liga šampiona najkvalitetnije takmičenje, ali oduvek je druga po rangu evropska liga donosila mečeve žestokog ritma sa puno golova. A kad na to dodamo činjenicu da na prvi pogled parovi osmine finala deluju poprilično izjednačeno, sa sigurnošću znamo da nas čeka spektakl.

Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.

Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.

A sad o Ligi Evrope…

Za početak, nadamo se okršaju srpskih fudbalera. Dušan Tadić će kao kapiten predvoditi Ajaks protiv Jang Bojsa, za koji bi mogao da zaigra Miralem Sulejmani.

U pitanju su dve ekipe koje se nalaze u fantastičnoj formi. Ajaks je vezao 19 utakmica bez poraza, dok je Jang Bojs za sada na 16 takvih mečeva.

Po imenima, najjači duel igraće se u Engleskoj, gde će Mančester junajted biti domaćin Milanu. I tu će svoju šansu tražiti jedan Srbin – Nemanja Matić, koji će, ukoliko zaigra, imati zadatak da se suprostavi fudbalerima koji su u prethodnom kolu izbacili Crvenu zvezdu.

Slavija će u Pragu biti domaćin novopečenom prvaku Škotske, Rendžersu, koji sa klupe predvodi Stiven Džerard, a Dinamo Kijev će prvi meč protiv Viljareala igrati u Kijevu.

Nakon šesnaestine finala i pomenutog ispadanja crveno-belih u Ligi Evrope je ostao još samo jedan klub sa prostora bivše Jugoslavije. U pitanju je Dinamo Zagreb, koji će u prvoj utakmici dvomeča imati težak posao protiv Totenhema u Londonu.

Olimpijakos će u Atinskoj luci Pirej, na stadionu nazvanom po grčkom vojnom komandantu iz 19. veka, dočekati Arsenal, a popričično jak dvomeč u osmini finala Lige Evrope igraće Roma i Šahtjor. Prvi duel te dve ekipe igraće se na rimskom Olimpiku.

I za kraj, senzacija iz Španije, ekipa Granade, koja je ove sezone prvi put zaigrala u Evropi, u prošlom kolu je napravila podvig i izbacila Napoli, a sada će u prvoj utakmici dočekati Molde, ekipu koja je još u decembru 2020. godine završila norveško prvenstvo i od tada je potpuno koncentrisana na Ligu Evrope. To se i videlo u šesnaestini finala, gde je „pao“ Hofenhajm.

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE