Zvezda prati vezistu Mačve, inostrani klubovi već stoje u redu

Fudbaler Mačve Branislav Knežević nalazi se na meti brojnih klubova, pa i Crvene zvezde, zahvaljujući dobrim partijama koje pruža u dresu kluba iz Šapca.

Talentovani, kreativni vezista skrenuo je pažnju na sebe partijama u dresu Mačve, te se može reći da je jedna od retkih svetlih tačaka ove sezone, budući da ogromni finansijski problemi potresaju ovaj klub.

Spominje se, navodno, Udineze, čiji skauti prate Kneževićeva izdanja i vide u njemu potencijalno pojačanje, a još jedan magnet za fudbalere ,,ispod radara” Red Bul Salcburg, takođe je na listi klubova koji su u toku sa njegovim napretkom.

Momak rođen 2002. godine je, kako navodi ,,Mozzart sport” zapao za oko i Crvenoj zvezdi, na čijoj se listi nalazi. Ipak, ne žele da jure za Kneževićem, budući da mnogobrojni talentovani igrači iz Omladinske škole čekaju svoju šansu, ali pratiće dešavanja u vezi sa njim i reagovati ukoliko osete da bi mogli da ga dobiju po povoljnoj ceni.

Knežević je ove sezone odigrao 20 utakmica za Mačvu i postigao tri pogotka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nova briga za Piksija, reprezentativac se ponovo povredio

Srpski reprezentativac i član Sevilje – Nemanja Gudelj, ponovo se povredio i kako prenose španski mediji, njegovo učešće na...

POVEZANE OBJAVE