Zvezdin poker za 14. pobedu u nizu (VIDEO)

Crvena zvezda je u odloženom meču Linglong Superlige rutinski savladala Mačvu sa (2:0) i tako zabeležila 14. uzastponu pobedu i ponovo ima 9 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan. Bila je to rutinska pobeda lidera na tabeli pošto Mačva nijednog trenutka nije uspevala da zadrži loptu duže od tri dodavanja u svom posedu.

Od samog početka Crvena zvezda je zagospodarila terenom. prvu šansu je imao Radovan Pankov posle prekida, na centaršut El Fardua Bena, a u 10. minutu je već stigla do vođstva. Aleksandar Katai je iskosa sa leve strane zalomio u sredinu i odlično šutirao u Perićev dalji ugao i bio precizan za 1:0.

Samo minut kasnije moglo je biti 2:0, ali je posle jedne sjajne akcije Veljko Nikolić promašio neverovatnu šansu sa 5 metara, odnosno golma Perić mu je odbranio.

Ušlo se u miran deo meča. Izabranici Dejana Stankovića su dominirali terenom i u 24. minutu posle jedne sjajne kombinacije Gajić-Pavkov, Zvezdina devetka je u padu savlado Perića za 2:0.

Ponovo je samo nekoliko minuta posle gola Veljko Nikolić imao šansu, ali je ovoga puta mladi vezista pogodio stativu.

Do kraja poluvremena beležimo nekoliko pokušaja crveno-belih, ali bez ozbiljnijih šansi.

U drugom delu šampion Srbije je ponovo krenuo napadački i prvo je Nikolić, a potom Ben imao šansu u prvih pet minuta igre. Vrlo brzo je šansu imao i Aleksandar Katai , ali je Perić uspeo da odbrani.

Nije bilo velikih šansi nekih 20-ak minuta, a onda je u 71. minutu Kanga izveo slobodan udarac sa oko 20 metara, ali je Perić odlično odbranio.

Do trećeg gola Crvena zvezda dolazi u 80. minutu kada je posle jedne duge akcije i gužve u kaznenom prostoru, lopta došla do Vukanovića koji se odlično snalazi u petercu protivnika.

Do kraja meča stigla je Crvena zvezda i do 4:0 pošto je posle jedne sjajne akcije Kanga-Srnić Katai, Zvezdina desetka sjajnim udarcem matirao Perića.

Posle ove utakmice Crvena zvezda ima 74 boda, dok Mačva je pretposlednja sa 20 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Puma predstavila dres Srbije za EURO (FOTO)

Jedna od stvari koji se najviše iščekuju pred neko veliko fudbalsko takmičenje su predstavljanja novih dresova reprezentacija učesnika. Tako je...

POVEZANE OBJAVE