Bivši igrač Liverpula doživeo srčani udar u 36. godini

Nekadašnji fudbaler Liverpula, Mark Gonzales, doživeo je srčani udar u 36. godini.

Vest je potvrdila njegova supruga, koja je rekla da je poslednjih nekoliko dana bilo veoma teško, ali da se bivši čileanski reprezentativac oseća nešto bolje.

Užasne noći i dani ispunjeni nesigurnošću. Neverovatno je kako život može da se promeni u trenutku, može da nas stavi na veliki test, ali uz veru, snagu i nadu možemo da prebrodimo sve teške trenutke. Sama činjenica da si još uvek tu sa nama čini da cenimo svaki trenutak, porodicu i iznad svega život, napisala je njegova supruga.

Poruke podrške i želje za što brži oporavak poslali su njegovi bivši klubovi Liverpul i Betis, a nastupao je i za Univerzidad Katoliku, Albasete, Real Sosijedad, CSKA, Sport Resife, Kolo Kolo i Magaljanes.

Sa Liverpulom je osvojio Komjuniti Šild i stigao do finala Lige šampiona, sa CSKA je dva puta bio prvak Rusije, osvojio je i dva Kupa ove zemlje, a sa Čileom je bio prvak Južne Amerike 2006. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE