Goleada u drugom poluvremenu u Bergamu, Atalanta spremna za Real [VIDEO]

Atalanta – Specija 3:1(0:0)
Pašalić 54′,73′, Murijel 55′ – Pikoli 82′

U petak su u Seriji A na programu bila dva meča 27. kola. Pored duela u Rimu između Lacija i Krotonea, igralo se i Bergamu.

Domaća Atalanta je pobedila debitanta u italijanskoj eliti, ekipu Specije sa 3:1, a svi golovi postignuti su u drugih 45 minuta. Sve je nekako odlučeno za samo dva minuta, prvo je Pašalić postigao prvi gol u 54. minutu, da bi samo minut kasnije Luis Murijel duplirao prednost “boginje”. Mario Pašalić se upisao u strelce i u 73. minutu, ali je i Specija uspela da zatrese mrežu domaćina, učinio je to Roberto Pikoli, fudbaler Atalante na pozajmici u Speciji.

Atalanta se sada izjednačila na tabeli sa Juventusom na deobi trećeg mesta. Obe ekipe imaju po 52 boda, ali šampion ima dve utakmice manje.

Već u utorak tim iz Bergama igra revanš osmine finala Lige šampiona protiv Rala u Madridu, gde će pokušati da nadoknadi gol minusa iz prvog meča. Što se Specije tiče, oni su na 16. mestu sa 26 bodova, šest više od Torina, prvog tima ispod crte, ali “bikovi” imaju čak tri meča manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Napoli rešio ko će zameniti Osimena

Napoli će sledeće sezone napraviti reorganizaciju u timu. Posle osvajanja titule šampiona Italije, usledila je vrlo slaba sezona u kojoj...

POVEZANE OBJAVE