Predsednik Rena se bori sa kancerom, ali ostaje veran poslu

Predsednik Fudbalskog kluba Ren Nikolas Holvek saopštio je u petak da boluje od kancera, ali da ga to neće sprečiti da nastavi sa svojim poslom.

Ren je klub koji je iznedrio mnogobrojne mlade igrače u prethodnim godinama poput Usmana Dembelea, Ismaile Sara, Eduarda Mendija, Rafinje, a ako se zađe tamo dalje dođe se i do imena Petra Čeha ili Džona Otake.

Stabilan su prvoligaš, doduše, sada u dosta lošoj formi, ali ne bi trebalo da imaju problema sa opstankom budući da su na 10. mestu.

Ipak, imaju svojih briga, a one su usmerene ka prvom čoveku kluba Nikolasom Holvekom, koji boluje od kancera.

– U ovom teškom periodu, ostaću potpuno posvećen svom poslu i Renu. Znam više nego iko da mogu da se oslonim na snagu našeg tima sa sportske strane gde su sportski direktor Florijan Moris i trener Bruno Ženesio, kao i na administrativnu – saopštio je Holvek.

On je u prethodne sedmice hospitalozivan, ali sada priznaje da se oseća dovoljno dobro da obavlja svoju dužnost uprkos terapijama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE