Sergej pogodio, džoker Kaisedo doneo pobedu Laciju [VIDEO]

Fudbaleri Lacija savladali su Krotone sa 3:2 u prvoj utakmici 27. kola italijanske Serije A, a prvi pogodak na meču bio je deo srpskog veziste Sergeja Milinković-Savića.

Nagoveštavalo se od starta da bi ovo mogao da bude jedan neizvestan susret i meč pun golova, što se i dogodilo. Odbrana Krotonea je najgora u ligi, ali od dolaska Sersea Kozmija na klupu igraju izuzetno otvoreno.

Lacio je morao da dođe do tri boda kako bi ostali u trci za Ligu šampiona i sve je išlo lepo kada je Sergej Milinković-Savić otvorio stopalo na drugoj stativi posle ubačene lopte Stefana Radua i smestio je u mrežu.

Išao je Inzagijev tim na to da postignu još jedan pogodak, ali preduhitreni su kada je Simi izjednačio. Međutim, ubrzo je Luis Alberto to učinio pred kraj prvog poluvremena. Uzbuđenje je najavljeno i u nastavku, pošto je nesmotrenim startom Fares napravio penal, a Simi drugim golom ponovo izjednačio. Imao je Krotone šansu da potpuno preokrene, ali je Reina prozreo Rispolija.

Mogao je i Lacio da reši meč ranije, međutim Sergej je propustio izuzetnu priliku. Falilo je samo da malo jače zakači loptu i Kordaz ne bi imao šanse. I, kada je teško, uvek je tu Kaisedo. Inzagijev džoker je ušao sa klupe i doneo pobedu ,,bjankoćelestima” u 84. minutu.

Sada je Lacio sedmi sa 46 bodova, četiri poena manje i utakmicom više od četvrtoplasirane Rome. Krotone je nadomak ispadanja sa 15 bodova i čudo ih može spasiti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Amorim otpao, Liverpul ima novog pika da zameni Klopa

U ponedeljak je odjeknula vest da trener Sportinga Ruben Amorim više nije u opticaju da preuzme klupu Liverpula ovog...

POVEZANE OBJAVE