Dva kola sa navijačima u Premijer ligi

Čelnici engleske Premijer lige saopštili su, u konsultacijama za britanskom Vladom, da se nadaju povratku navijača za poslednja dva kola šampionata.

Britanska Vlada je prošlog meseca saopštila plan od četiri stepena oslobađanja od restrikcija, a treća etapa nalaže da ,,veoma veliki otvoreni stadioni” mogu da ugoste do 10.000 navijača. To će biti u mogućnosti da urade od 17. maja ukoliko sve bude išlo po planu.

Nadamo se da ćemo moći da ugostimo do 10.000 navijača u poslednja dva kola, ali zajedno sa Vladom moramo da prođemo sve etape, te se nadamo da će to biti fantastično finale sezone – kazao je prvi čovek Premijer lige Ričard Masters.

Nedavno je fantastično finale sezone bila neizvesna trka za titulu, a sada je to prisustvo 10.000 navijača na tribinama…

Podsećamo, u decembru je nekoliko stadiona u regionima sa malim brojem slučajeva koronavirusa bilo otvoreno za određeni procenat navijača, ali je ubrzo i to prekinuto kada je tamošnja Vlada uvela nove restrikcije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE