Matović pred derbi: Zvezda ima prednost, idemo na pobedu

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović kazao je da će njegova ekipa ići na pobedu u derbiju ABA lige sa Crvenom zvezdom, ali da je njihov rival u prednosti.

Privremeno rešenje na klupi crno-belih neće moći da računa na Mozlija, Miku i Zagorca, dok je Novica Veličković pod znakom pitanja.

Zdravstveni bilten je identičan kao i za utakmicu protiv Metropolitana. Mozli, Mika i Zagorac neće biti u timu, Novica Veličković se vratio posle povrede, međutim on je odigrao utakmicu bez i jednog treninga sa željom da prođemo dalje u Evrokupu. Nije fraza da je derbi drugačija utakmica koja je drugačija od ostalih. Verovatno ovaj derbi malo više diktira neka situacija koja se kod nas razvijala prethodnih dana i tokom sezone, pa i zbog zdravstvenog biltena. U svakom slučaju, Zvezda ima određenu prednost što se tiče zdravstvenog stanja, forme i takmičenja u kojima igra, ali mi ćemo dati ono najbolje od nas da pokušamo da dobijemo tu utakmicu – rekao je Matović u najavi duela.

Meč će biti odigran u nedelju u hali ,,Aleksandar Nikolić” od 19.30 sati

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO BLIZU CRVENO-BELOG DRESA: Ovo je razlog zašto dvostruki EL šampion nije potpisao za Zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet Evroligu su završili sa skorom od 11 pobeda i 23 poraza. Osvojili su Kup Koraća, a...

POVEZANE OBJAVE