Radonjić najavio derbi: Imamo dodatne razloge da pružimo maksimum

Novi košarkaški večiti derbi biće odigran u nedelju, a Crvena zvezda i Partizan ga dočekuju u različitom raspoloženju.

Crno-beli su eliminisani iz Evrokupa, dok je Zvezda protiv Himkija prekinula seriju evroligaških poraza. Trener Dejan Radonjić je uoči ovog duela izjavio da utakmice sa Partizanom uvek imaju specifičnu težinu.

Utakmice Crvene zvezde i Partizana uvek imaju specifičnu težinu, mi smo u žestokom ritmu, i uz to, isti ritam nas očekuje i u narednom periodu i nakon utakmice sa Partizanom. Osim specifične težine, i Partizan i mi imamo dodatne razloge da damo naš trenutni maksimum. Nemamo kapitena Branka Lazića za utakmicu sa Partizanom, ali ostali igrači zato moraju da budu spremni da daju maksimalan doprinos, rekao je Radonjić.

Dejan Davidovac je istakao da nisu važni trenutna forma ni trenutne ambicije.

Derbi utakmice uvek imaju svoju specifičnost i naboj, dobro se poznajemo jer će nam biti treća utakmica u sezoni. Da ne koristim fraze, zaista nije važna ni trenutna forma, ni trenutne ambicije. Nama je zaista bilo teško u prethodnom periodu, momci koji su bili van ekipe su nam mnogo nedostajali u svakom smislu,a utakmica je bilo baš puno. Polako se kompletiramo, mada nećemo imati kapitena u nedelju na parketu. Hvatamo ritam, i želimo da nastavimo da se podižemo kao tim. Očekujem veliku borbu i naš maksimalan angažman, izjavio je košarkaš crveno-belih.

Utakmica je na programu u nedelju od 19.30 u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE