Teniski krem stiže na Srbija open!

Teniski turnir ATP serije 250 Srbija open koji će se ove godine održati u Beogradu biće domaćin igračima iz samog vrha svetskog tenisa.

Svakako da će Novak Đoković predvoditi tu listu, a na turniru koji se vraća u kalendar posle sedam sedam godina odsustva, biće i Dušan Lajović i Filip Krajinović, te Austrijanac Dominik Tim, koji je trenutno četvrti teniser sveta. Pored njih, na turniru bi trebalo da se nađu i dvojica iskusnih, ali veoma atraktivnih igrača – Francuz Gael Monfils i bivši treći teniser planete Sten Vavrinka.

Monfils je poznat kao dobar zabavljač, ali i nezgodan protivnik ukoliko mu se sve zvezde poklope. Trenutno je 12. na ATP listi. S druge strane, Vavrinka je usled problema sa povredama, u padu u prethodnih nekoliko godina, ali se vratio kontinuiranom igranju trenutno se nalazi na 20. mestu.

Srbija open se održava od 19. do 25. aprila na terenima TC ,,Novak”, a u istom terminu je na programu i turnir u Barseloni, koji je po rejtingu jači (pripada seriji 500), pa su mnogi igrači izabrali i učešće na tom takmičenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP BARSELONA: Lajović u polufinalu!

Srpski teniser Dušan Lajović stigao je do polufinala turnira u Barseloni pošto je savladao Artura Fisa 6:4,3:6,6:2. U polufinalu ga...

POVEZANE OBJAVE