Bivši napadač Zvezde vraća se na teren u 44. godini: Ne znam da li će biti dosta za 10, 15 ili 20 minuta

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Darko Spalević, odlučio je da se ponovo aktivira.

Napadač, koji je crveno-beli dres nosio u sezoni 2001/02, vratiće se na teren u 44. godini i to kao fudbaler FK Kragujevca.

To je inicijativa prijatelja i drugara iz kluba, da im pomognem, pa ćemo sada videti na koji ćemo način to uraditi. To je lepa, drugarska priča, pre tri ili četiri meseca su me kontaktirali, tu sam da im pomognem, prvo kolo je 11. aprila. Učiniću koliko mogu, na terenu i van terena, tu sam. Nemam pojma samo u kojoj ću formi biti, nisam šutnuo loptu 2-3 godine. To je treća gradska liga, ne znam ni kakvi su tereni, radiću malo na sebi, rekao je Spalević za Nova.rs.

Nova liga za njega je potpuna nepoznanica.

Relativno brzo to kreće, ja nisam spreman, ali opet, to je treća gradska liga, nikad nisam igrao tu ligu. Pretpostavljam da nije na vrhunskom nivou, malo ću da se spremim, da li će to biti dovoljno za 10, 15 ili 20 minuta, videćemo. Doveli su 4-5 igrača koji su igrali u Kragujevcu, koji vole grad i nadam se da će ući u drugu ligu. To je druženje i nije profesionalni fudbal. Rekao sam im da nisam dugo trenirao, ne znam ni da li mogu da izdržim tih 15 minuta, dodao je Spalević.

U karijeri je osim Zvezde između ostalog igrao šest sezona za Kragujevački Radnički, a od inostranih klubova izdvajaju se Černo More, Lokomotiva iz Plovdiva i Zalaegerseg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE