Minimalac Junajteda za povratak na drugo mesto

Mančester junajted – Vest Hem 1:0 (0:0) Doson 53′(ag)

Teškom pobedom protiv londonskih ”Čekićara” Mančester Junajted se vratio na drugo mesto na tabeli Premijer lige.   

Prvo poluvreme proteklo je u mnogo boljoj igri domaćeg tima, dve dobre prilike imao je Markus Rašford, a najbolju Mejson Grinvud, čiji je udarac u 37. minutu golman Fabijanski je skrenuo do stative. Jedini gol postignut je u 53. minutu, posle kornera Bruna Fernandeša gostujući štoper Kreg Doson, u stilu centarfora tima koji napada, glavom je pogodio sopstvenu mrežu.   

Do kraja meča Vest Hem je pokušavao da izjednači, češće je boravio u kaznenom prostoru domaćih, ali je opet najbolju priliku imao Junajted. Opet je odlično tukao Mejson Grinvud, i ponovo je stativa bila na strani Fabijanskog, koji se ovog puta nije ni pomerio. Na kraju je Tomas Suček imao najbolju šansu za goste, ali je izblokiran u pokušaju udarca sa desetak metara.   

Junajted je ponovo drugi, ima 14 bodova manje od vodećeg Sitija, Vet Hem je ostao na petom mestu sa 48 bodova, tri manje od Čelsija koji je četvrti. Matić je ostao na klupi Junajteda u ovom meču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KONKURENCIJA JOŠ JAČA: Svi žele A licencu EL, uključio se i Monako!

Košarkaši Monaka poraženi su u prvom meču plej-ofa Evrolige od Fenerbahčea posle produžetka. Kneževi su prošle sezone u ovom takmičenju...

POVEZANE OBJAVE