Obradović: Devojke su svesne da im je ovo kruna karijere, Mađarice se spremaju samo za nas

Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupiće se u nedelju uveče u SC Fudbalskog saveza Srbije na početku nedelje u kojoj će se boriti za plasman na Olimpijske Igre.


EURO 2024: Albanija - Španjolska | Hrvatska - Italija


Pred put u Đer, koji je planiran za četvrtak, najbolje srpske rukometašice imaće tri trenažna dana u kojima će stručni štab na čelu sa Ljubomirom Obradovićem moći da proveri formu igračica i napravi najbolju moguću pripremu za duele sa Rusijom, Mađarskom i Kazahstanom.

Moram da budem oprezan i sačekam da vidim devojke posle utakmica koje će igrati ovog vikenda. Mi ćemo biti kompletni tek u ponedeljak uveče. Mislio sam da radimo u ritmu 2-2-1, ali moraćemo da imamo dva treninga u utorak, dva u sredu i jedan u četvrtak. Moramo tako zbog puta, zbog PCR testiranja i tih 12 sati čekanja na rezultate. Bolje je da ih provedemo u spavanju. Imamo iskustvo iz Danske i to nam ne treba. Ovo je ogromna prilika da se uđe u istoriju. To je san svake devojčice i dečaka kada spozna šta je sport. Sigurno je da su devojke svesne i znaju da im je ovo krune karijere. Imamo dobru priliku, sećam se dosta utakmica u kojima su pružile pravu igru. Nadam se odlasku u Tokio. I kada odemo, da ne stanemo na tome „otišli smo“. Ova ekipa, ako je zdrava i kompletna, ima velike šanse za medalju. To je moje mišljenje. Ne smemo da se uplašimo pobede ili bilo čega. Imamo najgori mogući raspored, Rusiju, pa Mađarsku. Mađarice se spremaju samo za nas, ne gledaju ništa drugo. Ubeđene su da će nas Ruskinje pobediti. Biće jako interesantno, rekao je selektor Obradović.

Meč sa Rusijom na programu je u petak 19. marta od 20 časova, dan kasnije Srpkinje se sastaju sa Mađaricama (17.30), a za kraj je predviđen duel sa Kazahstanom (nedelja, 17.30).


EURO 2024: Francuska - Poljska | Nizozemska - Austrija | Danska - Srbija | Engleska - Slovenija


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IZGUBLJENO – VRAĆENO: Ne propusti kišu Win&Go bonusa!

Vrijeme je za KIŠU WIN&GO BONUSA! Igraj bez pritiska, sa udvostručenim šansama za fenomenalne dobitke I čak 10% cashback-a,...

POVEZANE OBJAVE