Stanojević pred Zlatibor: Znam koji su nam ciljevi i obaveze, derbi zabranjena tema

Partizan će u ponedeljak dočekati Zlatibor u utakmici 27. kola Linglong Superlige Srbije.

Trener Aleksandar Stanojević istakao je da su svi u klubu svesni ciljeva i odbio da u fokus stavi večiti derbi koji je na programu 7. aprila.

Znam koje su nam obaveze i ciljevi, svi su spremni osim Filipa Stevanovića koji ima problem sa mehaničkom povredom zgloba. Mi uvek imamo pritisak, na svakoj utakmici moramo da se dokazujemo. Derbi je daleko, još uvek ga niko ne pominje i ne razmišljamo o tome. Ne razmišljam ni o svom nizu, to ništa ne znači ako se ne ponavljamo i ne pobeđujemo, rekao je Stanojević.

Trener crno-belih dosta je rotirao u prolećnom delu sezone, ali će toga u narednom periodu biti sve manje.

Ušli smo u dobar ritam, plašim se da ako budem mnogo menjao da ćemo ispasti iz ritma. Nećemo praviti velike rotacije, svaka utakmica nam je važna. Urošević i Zdjelar će biti u konkurenciji za tim, nisu 100 odsto spremni, ali tu su uz ekipu.

Stanojević je objasnio i zašto je došlo do pada u finišu mečeva sa Vojvodinom i Voždovcem.

Teško je držati ritam 90 minuta na svakoj utakmici. Drugo, imate i protivnika koji ima svoje kvalitete i sposoban je da se nametne u određenom trenutku. Sve je to normalno.

Partizan ima četvoricu igrača na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije, Ilije Stolice, i to je činjenica zbog koje je Stanojević ponosan.

Imamo četiri igrača u mladoj reprezentaciji i veoma smo ponosni na to. Ja bih lično voleo da šansu dobije i Štulić, koji je u poslednje vreme napravio neke dobre stvari. Ali na njima je da se dokazuju i da budu pozivani i u narednim mečevima. Nisam za to da stranci igraju za Srbiju, ali igrači sa ovih prostora i koji imaju veze sa Srbijom su uvek dobrodošli, zaključio je trener crno-belih.

Meč sa Zlatiborom na programu je u ponedeljak od 18 časova i 10 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE