TOP 5 MEČEVA – Evo koje utakmice danas obavezno treba da stavite na tiket

Nažalost, kao što znate, situacija je takva da nemamo previše prostora za organizaciju vikenda. Nekada bismo putovali, obilazili kafiće, restorane, muzeje, bioskope, pozorišta…

Sada je sve drugačije, pa se odmor svodi na šetnju ili ostanak kod kuće.

Nadamo se da će se uskoro i to promeniti, a do tada imamo fantastičnu ideju kako da kvalitetno iskoristite vreme.

Nedelja je dan za fudbal i to je ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu odavno poznato. Zbog toga smo za sve one koji vole da odgledaju kvalitetnu utakmicu, uz to i „bace“ koji par na tiket, izdvojili TOP 5 UTAKMICA koje će vam upotpuniti i ulepšati ovaj dan, a možda i doneti zaradu.

Ko zna, videćemo… Do tad, na OVOM LINKU preuzmite poklon od čak 1.500 DINARA i sastavite tiket bez uslova.

JEDAN KLIK je dovoljan i bonus će odmah biti spreman za korišćenje.
A onda, upotrebite fudbalsko znanje i sastavite dobitni tiket. Evo i male pomoći…

ARSENAL – TOTENHEM
(Nedelja, 17:30)

Može li Totenhem da izbori mesto koje vodi u Evropu? Šanse postoje, ali neće biti lako. Prva prepreka „pevce“ čeka već od 17:30 kada gostuju nepredvidivom Arsenalu.

Ukoliko gosti razmišljaju o plasmanu u neka od dva velika evropska takmičenja – prostor za kalkulaciju ne postoji, a kiksevi se ovog puta ne praštaju.

Petoplasirani Čelsi čuva mesto koje vodi u LŠ i Totenhemu „beži“ pet bodova, odmah ispod je pozicija rezervisana za Ligu Evrope i na njoj je trenutno Vest Hem sa tri boda više u odnosu na „pevce“.

Dakle, sve je jasno. Gosti jesu favoriti i pobeda u derbiju kola jeste važna, ali svi znamo i kako igra Arsenal – neočekivano dobro kada se niko ne nada, i neočekivano loše kada od „Tobdžija“ svi očekuju dobar rezultat. Može se reći da je to opis ove, ne tako dobre, sezone za današnjeg domaćina.

MILAN – NAPOLI
(Nedelja, 20:45)

Još jedan derbi kola u prezanimljivoj Seriji A. Italijanski fudbal ove sezone je glavna tema u svim sportskim medijima, jer ono što nam pruža najjača liga na „Čizmi“ ponekad je, zaista, neopisivo.

Borba za Skudeto je u punom jeku i čini se da će neizvesno biti do samo kraja. Današnji rivali nalaze se u vrhu tabele. Milan je drugi i pobeda na „San Siru“ dodatno bi ga približila lideru koji mu trenutno „beži“ šest bodova.

S druge strane, Napolitancima bi trijumf doneo mesto u Ligi Evrope naredne sezone, pa su bodovi i te kako neophodni i jednima i drugima.

Naravno, prednost je na strani domaćina. Ali, treba imati u vidu da je Milan u poslednjih pet kola uspeo da upiše samo dve pobede, dok je Napoli to učinio na četiri utakmice.

TORINO – INTER
(Nedelja, 15:00)

Mnogi će reći da je Inter osvojio titulu pre četiri kola kada je u direktnom okršaju rutinski savladao trenutno najvećeg konkuretna – ekipu Milana. Sada „Neoazuri“ imaju dobrih šest bodova prednosti i „konce u svojim rukama“. U odličnom su naletu, a današnji duel protiv Torina mogao bi samo dodatno da ih učvrsti na prvoj poziciji.

Domaćin se nalazi u crvenoj zoni, bori se za opstanak i pobeda bi, iako je ravna „čudu“, bila slamka spasa. Videćemo da li će Torino napraviti iznenađenje, te dodatno začiniti ovu već dovoljno uzbudljivu sezonu u Seriji A.

PSV – FEJNORD
(Nedelja, 14:30)

Dobri stari Holanđani uvek predstavljaju savršen izbor za tiket. PSV čini sve kako bi se što više približio vodećem Ajaksu, trenutna razlika čini šest bodova i pobeda u svakom meču novog kola Eredivizije je od velike važnosti.

Fejnord jeste u vrhu, ali deluje da se tu oseća „ušuškano“, te oscilacije u igri ove ekipe slute da i nema baš prevelike ambicije da se domogne sigurnih kvalifikacija za Ligu Evrope.

Od ovog meča mnogi očekuju golove, te je najrealniji izbor igra GG3+ (pogledajte najveće kvote OVDE).

SEVILJA – BETIS
(Nedelja, 21:00)

Današnji program završićemo jednim gradskim derbijem. Utakmica koja će biti i te kako zanimljiva. Svi znamo da u derbiju favorita nema, kao i da je u tim mečevima sve moguće, te je ista prognoza i za večeras. Iako je Sevilja favorit, moramo istaći da je Betis u naletu, vezao je četiri pobede i bori se za plasman u Ligu Evrope, te bi pobeda u ovom derbiju donela radost na više polja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGAO NA MARAKANU: Mitrović gleda Partizan

U 173. večitom derbiju Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan. Domaćini imaju sedam bodova viška pred ovaj prvenstveni duel. Crno-beli će to...

POVEZANE OBJAVE