Stanojević: Ne bavimo se našim nizom, svi učestvuju u napadima

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je predstavom svoga tima u ubedljivoj pobedi nad Zlatiborom (5:1).

Novim trijumfom, Partizan je produžio seriju kakvu trenutno nema nijedan tim u Evropi.

– U ovom trenutku da, ali imao je Mančester siti dugačak niz. Ne bavimo se time – istakao je Stanojević nakon meča, a potom prokomentarisao utakmicu.

Zadovoljan sam. Kontrolisali smo dešavanja, po teškom terenu, netopljenom vodom. Super je ispalo.

Vodeći gol za Partizan postigao je mladi Nemanja Jović, a i letošnje pojačanje Žan-Kristof Bajebek upisao je svoj prvenac. Pet golova, pet različitih strelaca za crno-bele.

Različiti igrači daju golove. Zadovoljni smo što svi učestvuju u napadu. Urošević je dao već drugi gol ovog proleća, Bajbek je upisao premijerni. Opet je strelac bio i mladi Jović, prezadovoljni smo njegovim razvojem. Samo neka zadrži ovaj nivo.

Razmišlja Stanojević i o budućim utakmica te je nagovestio da Partizan očekuju rotacije.

Naporan je ritam utakmica. Nadamo se samo da neće biti ovoliko kiše za vikend. Posle toga slede obaveze reprezentacije, imamo deset igrača u raznim selekcijama, mnogi će odigrati po tri utakmice, zato moramo da rotiramo – završio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Roberto de Zerbi PONOVO u Seriji A!

Navijači Milana ne žele Žulena Lopetegija na klupi ekipe sa San Sira. Italijanski mediji prenose da će uprava kluba poslušati...

POVEZANE OBJAVE