Italijanski list plasirao senzaciju: Mauro Ikardi se vraća u Seriju A u transferu teškom 50 miliona evra

Milan razmišlja o dovođenju napadača PSŽ-a Maura Ikardija kao mogućeg naslednika Zlatana Ibrahimovića, ekskluzivno saznaje “La Repubblica”.

‘Rossoneri’ imaju dva napadača pod ugovorom do juna – Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića, a još uvek nije poznato hoće li ijedan ostati za sledeću sezonu.

“La Repubblica” je u međuvremenu objavila da na San Siru ozbiljno razmatraju dovođenje proverenog golgetera – Maura Ikardija.

Italijanski list je napisao da Argentinac predstavlja letnju metu Juventusa, Milana i Rome, ali da su Rossoneri posebno zainteresovani.

Glasine o mogućem dolasku Lionela Mesija u PSŽ teraju bivšeg kapitena Intera na razmišljanje o odlasku, a prema spomenutom izvoru ovog bi leta mogao otići za oko 50 miliona evra.

Za svoje dve sezone u PSŽ-u do sada je postigao 26 golova u 51 utakmici, a golemo iskustvo u Seriji A čini ga atraktivnom opcijom za italijanske velikane.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE