Mesi piše novu istoriju Barselone, pečatirao ju je novom majstorijom [VIDEO]

Fudbaleri Barselone savladali su Uesku na ,,Nou kampu” sa 4:1 u okviru 27. kola španske La lige.

Nastavljaju Katalonci trku sa Atletikom i nakon trijumfa protiv ,,fenjeraša” vratili su se na četiri boda zaostatka u odnosu na lidera.

Novi ludački gol Mesija doneo je Barseloni vođstvo. Bio je to prvo prijem dok je leđima bio okrenut golu, a onda pirueta, sprint i velemajstorski gol Argentinca. U 35. minutu je Grizman povisio na 2:0, takođe na sjajan način, ali je potom usledio jedan od većih skandala koji se dogodio u Španiji ove sezone. Nakon kontre Ueske pao je Rafa Mir posle kontakta sa Mark-Andre Ter Štegenom i dosuđen je penal.

Stvar je u tome što kontakta nije ni bilo, a i ako jeste, bio je najminimalniji mogući, pritom je Mir već poslao loptu pored gola. Skandalozna odluka glavnog sudije Vege. Iako je Mir postigao gol iz jedanaesterca, to nije pokolebalo Barsu, budući da je Mingeza na asistenciju Mesija u nastavku meča postavio sigurnih 3:1. Kako je otvorena, tako je i zatvorena utakmica – Mesijevim golom u 92. minutu.

Osim dva pogotka koje je postigao, Mesi je nastupio 767. put u dresu ,,Blaugrane” i tako izjednačio rekord kluba koji drži Ćavi, a već u narednom meču za vikend protiv Real Sosijedada osamiće se na tom mestu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE