Neverovatno: Azar, zar opet!?

Verovali ili ne, Eden Azar se ponovo povredio.

Najskuplji igrač Real Madrida definitivno nema sreće. Posle pauze od mesec i po dana tek što je zaigrao portiv Elćea 15 minuta, ponovo se povredio. Kako prenose španski mediji u pitanju povreda karličnog mišića.

Od dolaska u kraljevski klub odigrao je jedva 40 odsto utakmcia. Ove sezone je izašao na teren 14 puta, i to nijednom od početka meča.

Nešto se dešava. Nikada tokom karijere nije imao probleme sa povredama do dolaska ovde. I onda je to sve odjednom postalo novo za njega. Ne znam više kako da objasnim. Ovo je neobjašnjivo. Svi želimo da mu pomognemo i nadamo se da će uskoro biti sa nama u timu. Ne znam da li će kod mene ili kod nekog drugog trenera, ali sam uveren da će Azar pokazati kakav je igrač. Želim mu sve najbolje od srca, rekao je trener Reala Zinedin Zidan.

Njegov saigrač Karim Benzema saoseća se sa Belgijancem.

Eden baš nema sreće otkako je došao kod nas. Tužan sam zbog njega. Znam da je odličan igrač i da bi nam bio od pomoći. Znam da je i on tužan jer svima želi da pokaže kakav je fudbaler. Želimo svi da mu pomognemo i nadamo se da će se uskoro opraviti, kazao je Benzema.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE