Vlahović: Selektor odlučuje ko će igrati, Riberi mi pomogao da izađem iz krize

Mladi napadač Fiorentine i reprezentativac Srbije Dušan Vlahović rekao je za ,,Telegraf” da ne očekuje mesto startera u selekciji naše zemlje i da o tome odlučuje Dragan Stojković.

Skromno je Vlahović reagovao nakon što je zaludeo Italiju sa tri gola Beneventu. Špic ,,viole” oduševljava ove sezone, posebno pod palicom Ćezarea Prandelija, ali ističe da mu je tokom golgeterske suše najviše pomogao iskusni Frank Riberi.

– Kada sam bio u krizi i nisam davao golove i kada nisam igrao, Riberi je uvek bio tu da me posavetuje, govorio mi da ne odustajem i bio je uvek tu za mene. Ja sam mu mnogo zahvalan na tome i počastvovan sam što igram i delim svlačionicu sa takvim šampionom – naveo je Vlahović i istakao da ništa ne bi ostvario bez saigrača i trenera koji mu pružaju podršku.

– Presrećan sam, to sam ostvario zahvaljujući mojim saigračima i treneru koji veruje u mene. Želim svaki dan da napredujem sve više i više.

Kada je reč o reprezentaciji, ,,orlovi” su dobili novog selektora, a Vlahović ne očekuje da se njegov status naglo promeni, iako ističe da će pokušati da iskoristi svaku priliku koju dobije

– Selektor odlučuje, mi imamo sjajne napadače, meni je uopšte velika čast što sam na samom spisku i što ću biti opet u prilici da budem deo A tima. Moje je da slušam, da se ponašam kako treba, vredno treniram, a selektor ako mi da priliku, da pokušam da je iskoristim na najbolji mogući način – zaključuje Vlahović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE