Jovanović: Zvezda ne bira mečeve, biće potrebno vreme da Cibonu vratimo gde pripada

Trener Cibone, Vladimir Jovanović, ocenio je posle utakmice sa Crvenom zvezdom da njegovi igrači nisu imali snage da se suprotstave crveo-belima.

Crvena zvezda svaku utakmicu igra ozbiljno, ne biraju mečeve, što se videlo i po minutaži nosilaca igre. Stali su u stav, odigrali čvrsto, i uz to imali odličnu šutersku utakmicu. Mi smo mlada ekipa, koja je odigrala utakmicu na jednu loptu u subotu protiv Budućnosti, i danas nismo imali snage da se suprotstavimo Zvezdi, mada je bilo deonica kojima sam zadovoljan. Ovo je izuzetno mlada ekipa koja, kako sam im rekao nakon meča, kojoj je svaka utakmica škola, koja kroz takve mečeve raste, i danas su imali dobru školu protiv jedne odlične ekipe, rekao je Jovanović.

On je govorio i o odluci da preuzme Cibonu i o načinu na koji je primljen u Zagrebu.

Odluka je bila čisto košarkaška, primljen sam izvanredno, Cibona je veliki evropski brend, imamo mladu i ekstremno talentovanu ekipu, ali će biti potrebno i vreme da vratimo Cibonu tamo gde pripada. Ciljevi su najviši u domaćim okvirima, a u ABA ligi idemo utakmicu po utakmicu, i već se okrećemo sledećoj utakmici koja nas očekuje u petak, dodao je Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE