NIŠTA OD MILANA: Gigant svetskog fudbala dolazi po Dušana Vlahovića

Srpski ,,vunderkind” Dušan Vlahović briljira ove sezone u dresu Fiorentine, a sjajne igre dovele su ga na radar brojnih klubova.

Poslednjih dana dosta se pisalo o zanimanju Milana koji srpskog napadača vidi savršenu zamenu za Zlatana Ibrahimovića. Takođe, spominje se i Roma, koja bi ga vrlo rado dovela umesto Edina Džeke koji će na leto gotovo sigurno promeniti sredinu.

Međutim, u međuvremenu je španski sportski nedeljnik, popularni ,,Don Balon” plasirao pravu pravcatu senzaciju i objavio da Vlahovića prati ni manje ni više nego – Real Madrid!

,,Kraljevski klub” navodno je oduševljen 21-godišnjim Srbinom i onime što je pokazao u zahtevnoj ligi poput Serije A, a uz to je i jeftinija akvizicija od norveške napadačke senzacije Erlinga Halanda.

Na leto će Real napustiti Mariano Dijaz, a sudbina Luke Jovića je potpuno neizvesna te nije isključeno da Jovića zameni upravo tri godine mlađi sunarodnik…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE GA FRANCUZI: Zvezdi nedovoljno 3.5 miliona za Glazera!

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Overili su je trijumfom protiv TSC-a i stekli nedostižnu prednost...

POVEZANE OBJAVE