Nova MVP partija Jokića, 35. dabl-dabl u sezoni!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Indijana Pejserse sa 121:106, a Nikola Jokić je još jednom bio najbolji na parketu.

Nastavlja se dominacija srpskog centra na parketima širom Sjedinjenih Američkih Država. Nakon što je pre dva dana prekinuta serija pobeda u susretu sa Maveriksima, ekipa Nagetsa trijumfovala je u svojoj ,,Bol Bol” areni u Koloradu.

Po pogledu na semafor, reklo bi se lako, ali ipak nije bilo tako uprkos činjenici da više od pola sata bio u prednosti na ovom susretu. U jednom trenutku ona je iznosila i čitavih 20 poena. Ipak pad u igri ekipe Majka Melouna se dogodio i bio je drastičan. Sredinom trećeg kvartala Indijana je došla do prednosti i desetak minuta ju je imala, ali su se Nagetsi probudili na vreme i stvorili novu zalihu poena, a sve to uradili su bez Jokića na parketu koji je potom nastavio u istom ritmu pogodivši trojku po ulasku sa klupe.

Na kraju, 34 poena, 14 skokova i pet asistencija za najboljeg igrača Denvera, po 20 su dodali Vil Barton i Majkl Porter Džunior. Na suprotnoj strani, Malkom Brongdon je upisao 24.

Šarlot Hornets – Sakramento Kings 122:116
Vašington Vizards – Milvoki Baks 122:133
Bruklin Nets – Njujork Niks 117:112
Detroit Pistons – San Antonio Spars 99:109
Dalas Maveriks – LA Klipers 99:109
Denver Nagets – Indijana Pejsers 121:106
Finiks Sans – Memfis Grizlis 122:99
Golden Stejt Voriors – LA Lejkers 97:128

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA LIGA NAJAVILA POLUFINALE: Mega na Zvezdu, postavili jedno pitanje pred okršaj

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale ABA lige. I to nakon dve ubedljive pobede protiv Cedevita Olimpije. Sada im je...

POVEZANE OBJAVE